Bazat e Informatikes

Komentet dhe pyetjet që i keni mbi Rrjeta.net, si dhe problemet që i hasni gjatë shfrytëzimit të Rrjeta.net, postoni këtu.

Vëzhgues
Posts: 3
Joined: Tue Apr 20, 2010 3:04 pm
Location: Pejë
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 3:05 pm
me duhet nje ndim per bazat e informatikes qka dini me tregoni këtu

Vëzhgues
Posts: 3
Joined: Tue Apr 20, 2010 3:04 pm
Location: Pejë
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 5:22 pm
kuuu hala sen aaaa :( ajdeni bre mujshi mem ndimu se per shkoll e kom :S

Vëzhgues
Posts: 3
Joined: Tue Apr 20, 2010 3:04 pm
Location: Pejë
PostPosted: Sun Apr 25, 2010 11:45 am
MBYLLNE TEMEN sen hiq s'koka puna juve

Vëzhgues
Posts: 15
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:16 pm
Location: Podujevë
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 11:20 am
kurfare shpjegimi nuk ke dhan
User avatar
Administrator
Posts: 797
Joined: Wed May 11, 2005 3:53 pm
Location: The Land of the Blind
PostPosted: Tue Apr 27, 2010 11:13 am
Tema u mbyll me kerkes te autorit.
LIIAMR
Satirizem

Return to Komente, Pyetje dhe Probleme rreth Rrjeta.net-it

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron