TP LINK IPKO

Komentet dhe pyetjet që i keni mbi Rrjeta.net, si dhe problemet që i hasni gjatë shfrytëzimit të Rrjeta.net, postoni këtu.

Vëzhgues
Posts: 16
Joined: Sat Mar 14, 2009 4:35 am
PostPosted: Tue Oct 25, 2011 11:43 pm
e kam marur nje tp link nga ipko dhe e kam configuruar mire , por kur e qkyqi nga lloptopi kabllen e llanit dhe lidhem me wireless nuk me jep rrjet, dmth lidhet mirepo rrjet nuk kam A mundet dikush te me ndihmoj?

Return to Komente, Pyetje dhe Probleme rreth Rrjeta.net-it

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron