Analizë Matematikore dhe Kalkulus

Diskutimet mbi funksionet e ndryshme, grafet, trigonometrinë, limitet, integralet, derivatet dhe ekuacionet diferenciale shkojnë këtu.
  • Topics

Return to Board index

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron